Godt tilbud i det nye år!


Weekendophold i januar og februar

Ankomst til kaffe og hjemmebagt kage

3 retters menu aften

overnatning

morgenmad

Kr. 599,- pr. person i dobl. værelse

tag en ekstra overnatning til kr. 250,- pr. person (uden forplejning)

Tillæg pr. person i enkelt værelse Kr. 150,-

 

Dagens Middag januar!

 

Fredag d. 19 Koteletter i fad m. kartofler kr. 125,-

Lørdag d. 20 Coq au vin med kartoffelmos og bønner Kr. 135,-

Søndag d. 21 Fish and chips "English Style". Dybstegt torskefilet med hjemmerørt tatarsauce og kartoffelchips Kr. 129,-

Mandag d. 22 Mørbradgryde m. kartofler og salat kr. 115,-

Onsdag d. 24 Schnitzel med ratatouille og pommes frites kr. 120,-

Torsdag d. 25 Karbonade med stuvet spinat, dampede gulerødder og brasede kartofer kr. 99,-

Fredag d. 26 Lammeragout med auberginer, dertil ris og kuvertbrød kr. 125,-

Lørdag d. 27 Oksesteg m. rodfrugter, kartofler og sauce Kr. 135,-

Søndag d. Hakkebøf i baconsvøb med pebersauce, pommes frites og sauterede bønner Kr. 120,-

Mandag d. 29 Millionbøf med kartoffelmos Kr. 89,-

Onsdag d 31 Spaghetti carbonara 99,-


Dagens middag i februar

Torsdag, d. 1 Stegt rødspætte med gylden blomkål og kartofler Kr. 149,-

Fredag, d. 2 Ravenna-rouletter. Panerede kalveruller med kartoffelmos og agurkesalat samt sauce Kr. 119,-

Lørdag, d. 3 og Søndag, d. 4  "Essen wie im Bayern".

Griessnockerlsuppe - klar suppe med semuljeboller Kr. 55,-

Schweinehaxe med Bayricher Kraut, Knödel og sauce Kr. 165,-

Mandag, d. 5 Boller i karry, med ris eller kartofler og lille salat Kr. 99,-

Onsdag, d 7 Mørbrad med porer, kartofler og flødesauce Kr. 115,-

Torsdag, d. 8 Kalvegryde stegt som vildt, dertil waldorfsalat, bønner og kartofler Kr. 125,-

Fredag, d. 9 Dampet laks med citronsauce, dertil rosenkåltærte med walnødder Kr. 149,-

Lørdag, d. 10 og Søndag d, 11

Fransk bøf, steak af oksefilet, dertil, persillesmør, bønner, pommes frites, champignon og tomat Kr. 189,-

Mandag, d. 12 Hakkebøf i baconsvøb pebersauce, bønner og pommes frites Kr. 129,-

Onsdag, d. 14 Sigøjnerschnitzel - paneret skinkeschitzel med paparikaflødesauce, dertil ærter og pommes frites Kr. 135,-

Torsdag, d. 15 Dampet og pandestegt fiskefilet, dertil pommes frites, broccoli og sauce hollandaise

Kr. 129,-

Fredag, d. 16 og lørdag d. 17

Flæskesteg med grøntsager, kartofer og sauce Kr. 129,-

Søndag, d. 18 Stegt rødspætte med persillesovs, gulerødder og kartofler Kr. 155,-

Mandag, d. 19 Carbonade med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler Kr. 99,-

Onsdag, d. 20 Enebærgryde med kartoffelmos og dampet broccoli Kr. 119,-

Torsdag, d. 21 Schnitzel Gorgonzola - paneret skinkeschnitzel med mild gorgonzolasauce, brasede katofler og lille salat Kr. 135,-

Fredag, d. 22 og Lørdag, d. 23

"Essen wie im Bayern"

Leberknödelsuppe - klar suppe med boller af oksekød og kalvelever 55,-

Braiserede oksekæber med spåatzle, sauteret hvidkål og skysauce Kr. 155,-

Søndag, d. 24 Svinekotelet med blomkålssauce, marinerede gulerødder og kartofler Kr. 129,-

Mandag, d. 25 Hollanske rullefinker - Oksefars med rødbeder i baconsvøb, dertil varm kartoffelsalat  Kr. 99,-

Onsdag, d. 27 Kokkens frikadeller, dertil dampet spidskål med brunet smør og timian samt kartofler Kr. 95,-

Torsdag, d. 28 Biksemad med spejlæg og rødbeder Kr. 89,-

 


SÆT KRYDS I KALLENDEREN, VI HAR 50 ÅRS JUBILÆUM

D. 15 SEPTEMBER 2018