Restaurant

Menu
Priser ved min. 20 personer
Frokostplatte
1 slags sild, 4 slags pålæg og fiskefilet Kr. 110,00
Forretter

Aspargessuppe m/ flutes kr. 45,00
1 stk. tartelet m/ høns i asparges og salatgarniture kr. 30,00
Rejecocktail m/ flutes kr. 49,00
Hjemmerøget laks m/ peberrodscreme
kr. 49,00
Hovedretter
Karbonade m/ stuvede ærter og gulerødder kr. 94,00
Dansk bøf m/ løg, kartofler og sauce kr. 100,00
Schnitzel "Wiener Art", skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og ærter kr. 120,00
Hamburgerryg m/ grøntsager, kartofler og smørsauce Kr. 99,00
Flæskesteg m/ rødkål, kartofler, surt og sauce Kr. 99,00
Desserter
Bananasplit Kr. 32,00
Fersken "Melba" Kr. 32,00
Pandekager m/ is Kr. 50,00
Chokoladekage m/ is Kr. 40,00
Fromage Kr. 35,00