Restaurant

Menu
Priser ved min. 40 personer
Frokostplatte
1 slags sild, 3 slags pålæg og fiskefilet Kr. 125,00
Forretter

Aspargessuppe m/ flutes kr. 45,00
2 stk. tartelet m/ høns i asparges kr. 59,00
Lille Rejecocktail m/ flutes kr. 79,00



Hovedretter
Karbonade m/ stuvede ærter og gulerødder kr. 100,00
Dansk bøf m/ løg, kartofler og sauce kr. 110,00
Schnitzel "Wiener Art", skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og ærter kr. 130,00
Hamburgerryg m/ grøntsager, kartofler og sauce Kr. 110,00
Flæskesteg m/ rødkål, kartofler, surt og sauce Kr. 115,,00
Desserter
Bananasplit Kr. 48,00
Fersken "Melba" Kr. 48,00
Rabarbertrifli Kr. 45,00
Chokoladekage m/ is Kr. 60,00
Fromage Kr. 48,00